Mantarlı Dereotlu Pilav







Mantarlı Dereotlu Pilav


Malzemeler;
1 adet soğan
250 gram mantar
Dere otu( İstediğiniz kadar)
1 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı su
Tuz


Yapılışı;
Mantarları yemeklik doğrayın. Kara suyunun çıkması için bir tencerede limon sıkılmış suyla 5 - 10 dk. kadar haşlayın ve süzün.
Pirinci ılık suda yarım saat kadar dinlenmeye bırakın.
Soğanı yemeklik
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri