Kayseri Yağlaması

Kayseri Yağlaması
MalzemelerKrepiçin;2 su bardağı süt1.5 su bardağı un1/2 çay bardağı sıvı yağ2 yumurtaTuz
Ara katlar için;250 gr kıyma1 adet soğan1 adet kırmızı biber1 adet domatesBirkaç demet maydanoz1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı sıvı yağTuz, karabiber, kimyonİsteğe bağlı sarımsak
Üzerine rendelenmiş kaşar
Yapılışı;Bu tabii ki gerçek kayseri yağlaması değil. Yalancı tariflere yetişseydi
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri