Güllaç

Güllaç


Malzemeler;
1 paket güllaç
2 - 2.5 lt süt
2 su bardağı toz şeker

Süsleme için file antep fıstığı

Yapılışı;
Sütü bir tencereye alıp ısıtın, kaynamaya başladığında şekerini ekleyip eriyene kadar karıştırın. Eğer yuvarlak tepside hazırlayacaksanız işiniz çok kolay. Tepsiye 3 -4 kepçe süt dökün, üzerine bir yaprak güllaç koyun, alttaki süt yaprağı ıslatacaktır. Bir iki kepçe daha süt
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri