Anneanne Keki


Anneanne Keki
Niye mi anneanne keki dedim? Çünkü bu keki en çok teyzeler, neneler yapar da ondan... Bu kekin bir çok insandaki anısı; pişerkenki kokusu ve  fırından çıktıktan sonra sıcak sıcak yendiğindeki inanılmaz tadıdır. Üzerindeki kuruyemişlerin kızarmış aromasıyla yumuşacık sade bir kek... 
Malzemeler;3 yumurta1 su bardağı toz şeker3/4 su bardağı sıvı yağ1/2 su bardağı yoğurt1/2 su bardağı
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri