Malzeme Listesi
- 4 Kırmızı Biber
- 4 Sarı Biber
- 1 Tavuk Göğsü
- 5 Dilim Tost Ekmeği
- 2 Diş Sarımsak
- 5 Yeşil Soğan
- Tuz
- Karabiber
- Sıvıyağ
- 1 Kase Yoğurt
- 1 Tutam Dereotu
- Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Sosu için: Kaseye yoğurdu, dereotunu ve sıvıyağı koyup karıştırıyoruz. Biberleri yıkayıp çekirdeklerini çıkartıyoruz. Biberleri fırın tepsisinin içerisine koyup önceden ısıtılmış 240 derecelik fırında pişiriyoruz.
Ekmekleri ve tavuk göğüslerini küp küp doğruyoruz. Tavukları ekmek ve sarımsakla birlikte kavuruyoruz. Üzerine tuz, karabiber ilave ediyoruz.
Biberleri fırından çıkartıyoruz. Hazırladığımız etli harcı biberlerin içlerine dolduruyoruz. Sosu servis tabağına alıyoruz.
Tabağın kenarlarınada biberleri koyup servis ediyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder