Supangle Tarifi


Supangle Tarifi
Malzemeler:

  • 4 Su Bardağı Süt
  • 1 Su Bardağı Toz Şeker
  • 2 Çorba Kaşığı Kakao
  • 1,5 Çorba Kaşığı Un
  • 2 Yumurta Sarısı
  • 50 Gr Bitter Çikolata
  • Yarım Pasta Keki
  • Üzüm Reçeli
  • 2 Çorba Kaşığı Köpürtülmüş Şanti



Hazırlanışı:

Tenceremizin içerisine sütü,şekeri,unu,yumurta sarısını ve kakaoyu koyup çırpma teliyle çırpıyoruz. Tencereyi ocağın üzerine alıp kıvamı koyulaşana kadar karıştırıyoruz.

Tenceremizi ocaktan alıyoruz. Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolatayı ilave ediyoruz. Pasta kekimizi doğrayıp servis edeceğimiz kup bardakların içerisine koyuyoruz.

Kekleri üzüm reçeli,marmelat yada sütle ıslatıyoruz. Üzerine de hazırlamış olduğumuz supangleyi döküp servis ediyoruz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri