Porsiyonluk Kumpir |
Malzemeler :
- 8 haşlanmış patates
- 2 çorba k.tereyağı
- 1 su b.kaşar peynir rendesi
- 3 sosis
- siyah zeytin
- yeşil zeytin
- tane mısır
- bezelye
- ketçap
- mayonez
- tuz, karabiber
Hazırlanışı :
Haşlanmış patatesleri püre haline getirin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışıma kaşar peyniri rendesini de ekleyin. Hazırladığınız patates pürelerini sufle kaplarının içinde bir havuz oluşturacak şekilde kaplayın.
Diğer tarafta iç harcı için karıştırma kabına doğranmış sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tane mısır ve bezelyeyi alarak sufle kaplarına paylaştırın. Üzerine kaşar peyniri rendesi serperek 180 derecelik fırına verin. Kaşarlar eriyene kadar pişirin. Üzerinde turşu, ketçap ve mayonez ile servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder