Zeytinyağlı Barbunya Ramazan Özel 19. Gün






Zeytinyağlı Barbunya



Malzemeler;

1 kg taze barbunya

1 adet soğan

1 adet patates

1 adet havuç

1 diş sarımsak

1 adet kesme şeker

1 yemek kaşığı salça

1/2 çay bardağı zeytinyağı

1/2 çay bardağı sıvı yağ

Tuz



Yapılışı;
Barbunyaları ayıklayın, soğanı yemeklik, havuç ve patatesi de zar şeklinde doğrayın. Soğanı, sarımsak ve küp şekerle yağda şeffaflaşana kadar kavurun. Salçayı
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri