Pilav Üstü Biberli Kavurma Ramazan Özel 23. Gün






Pilav Üstü Biberli Kavurma



Malzemeler;

2 su bardağı pirinç

2.5 su bardağı su

2 yemek kaşığı tereyağı

1/2 çay bardağı sıvı yağ



500 gr kuşbaşı

1 yemek kaşığı sıvı yağ

2 adet kırmızı biber

2 adet sivri biber
Kekik, karabiber

Yapılışı;
Pirinci yarım saat ılık suda beklettikten sonra süzün ve beyaz suyu çıkana kadar yıkayın. Yağları tencerede eritin, pirinci ve tuzu ekleyip rengi
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Oktay Usta Yemekleri, Yemek Tarifleri Oktay Usta Mutfağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri